• Kumaha cara botol makeup anu tinggaleun saatos kosmétik did nganggo daur ulang?

    1. Anjeun tiasa nyandak losion awak sareng anjeun dina botol krim panon Botol ibun panon pisan kabinét, janten anjeun ogé tiasa ngagem ibun panon sareng aranjeunna nalika usum panas atanapi mayungan ibun panangan, daub aya dina siku anu sering kentel atanapi tempat gabungan, antepkeun kulit ngajaga sta lemes ...
    Maca deui
  • Pamakéan sanés tina botol minyak atsiri anu saé

    Upami anjeun pencinta botol gelas, maka kuring yakin anjeun pasti bakal gaduh resep khusus pikeun warna, gaya béda tina botol minyak atsiri. Botol minyak atsiri biasa ogé ngagaduhan sungut leutik anu béda sareng botol biasa, anu ngajantenkeun siga bapak alit anu alit ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang cara anu leres pikeun nganggo krim wajah?

    Salaku kakuatan utama pelembab sareng ngalereskeun, krim wajah ngagaduhan peran anu penting dina prosés perawatan kulit. Utamana dina usum gugur sareng usum salju, cuaca mimiti tiris sareng garing, kulitna gampang janten sénsitip, bahkan kulit beureum, perawatan kulit moal tiasa malire panggunaan krim. Ayeuna 8 ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngalereskeun nozzle botol parfum

    Beuki loba jalma anu bogoh ka parfum, parfum anu saé tiasa nyorot pesona pribadi, éta sababna parfum beuki populer di kalangan masarakat. Parfum dianggo teu pantes atanapi sering dianggo, nozel tiasa muncul masalah sigana, kumaha cara ngalereskeun? Hayu urang terang. Kumaha carana ngalereskeun parfum ...
    Maca deui
  • Anggo deui botol parfum

    Kami biasana mésér parfum di pasar, botolna ampir diségél, tapi seueur réréncangan mikir desain botol parfum éta hipu, hoyong dianggo deui. Janten kumaha cara muka botol parfum? Ieu sababaraha tips. Kumaha cara ngeusian botol ku parfum? Mimiti, nyiapkeun botol parfum kosong sareng ...
    Maca deui
  • Pilihan parfum pikeun awéwé

    Pilih jinis parfum naon, tapi ogé gumantung kana jinis lingkungan sareng kasempetan naon. Pilih parfum anu leres, éta mangrupikeun élmu anu leres, hayu urang tingali kumaha palinter milih parfum anu cocog sareng diri. 1. Pilih numutkeun waktos seungit parfum. Upami anjeun peryogi pikeun damel di lea ...
    Maca deui
  • Khasiat sareng fungsi minyak atsiri lavender

    Minyak atsiri mangrupikeun hal anu peryogi pisan dina kahirupan awéwé sadidinten. Minyak atsiri mangrupikeun produk kageulisan anu pohara populér pikeun awéwé. Pangaruh sihir minyak atsiri lavender pikeun nyetak jarawat ditampi ku seueur awéwé geulis. Khasiat minyak atsiri lavender: 1. Nenangkeun, ngagentos nyeri sareng ngirangan ...
    Maca deui
  • Jenis sareng fungsi minyak atsiri

    Minyak atsiri mangrupikeun cairan aromatik anu sasari tina kembang, daun, batang, akar atanapi buah tina pepelakan alami. Jalma ngagunakeun téknik khusus, sapertos pijet meridian atanapi napas jero, pikeun ngenalkeun minyak atsiri kana awak manusa, anu disebat "aromaterapi". Tilu jinis ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih minyak atsiri?

    Kumaha carana milih minyak atsiri? Minyak atsiri sulingan rasa murni anu sasari tina buah, kulit, pucuk, daun atanapi kembang pepelakan. Éta dipaké pikeun aromaterapi pikeun ngamajukeun suasana haté sareng kaséhatan fisik. Minyak atsiri tiasa dioleskeun dina awak nganggo cai atanapi operator minyak dasar, diseuseup ku ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang naon anu anjeun kedah perhatoskeun nalika nganggo kuku?

    Naha anjeun terang naon anu anjeun kedah perhatoskeun nalika nganggo kuku? Nalika ngeunaan manikur, sacara alami urang mikirkeun warna-warni, minyak kuku anu ngagurilap. Tapi awak botol leutik ieu, ogé resep warna sareng penampilan, aya misteri ageung, dinten ayeuna pikeun ngabagi sababaraha panggunaan minyak kuku sababaraha tempat umum anu leutik. ..
    Maca deui
  • Kumaha carana milih parfum pikeun kencan?

    Kumaha carana milih parfum pikeun kencan? Salami tanggal hiji, naha propésional atanapi pribadi, penting pikeun ngagambarkeun gambar anu otentik, saluyu sareng mahluk aslina anjeun. Upami éta dipilih kalayan saé, parfum anjeun bakal ngaguar kapribadian anjeun, sareng tiasa ngantunkeun kesan anu awét dina tanggal anjeun, anu moal émut ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun pangsa pasar internasional bungkusan botol parfum

    Ayeuna, sanaos pasar parfum domestik ngembang pesat, tapi dina sadaya panggunaan parfum dunya proporsi henteu luhur. Nanging, bungkusan botol parfum Cina ayeuna di dunya parantos aya hiji atanapi dua. Salaku tambahan kana sababaraha anu luhur pisan -ngirim bahan méwah, kubah ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3